Lid worden

Goalball is een teamsport voor mannen en vrouwen, zienden en niet-zienden. De afgeplakte bril geeft elke speler gelijke kansen. Iedereen kan dus meedoen.

Gedurende 4 gratis proeflessen kun je kijken en ervaren of Goalball iets voor je is. De vereniging zal dan tijdens deze proeflessen zorgdragen voor een donkere bril en de benodigde beschermmaterialen. Interesse om eens mee te doen? Stuur een mail naar secretaris@goalballwaalwijk.nl, bel/sms/whatsapp naar 06-26568562 of stuur ons een berichtje op Facebook.

Contributie per seizoen

Volwassenen
€ 99,00 (exclusief spelerskaart voor de competitie)
Jeugd tot 16 jaar
€ 48,00 (exclusief spelerskaart voor de competitie)

Paswijzer voor financieel minder draagkrachtigen

Deze paswijzer biedt mensen die aan de voorwaarden voldoen, vele financiële voordeeltjes. Men kan o.a. financiële tegemoetkoming krijgen voor de contributie en het aan te schaffen materiaal.
Het Zorgloket kun je telefonisch bereiken via telefoonnummer  0416-683456 of via hun website www.waalwijzer.nl.

Financiële steun LSBS

Het bestuur van de Landelijke Stichting voor Blinden en Slechtziend staat open voor aanvragen voor tegemoetkoming in de kosten van het beoefenen van goalball. Een sport specifiek ontwikkeld voor mensen met een visuele beperking die slechts op een beperkt aantal plaatsen in Nederland beoefend worden. Hierdoor zijn voor een aantal sporters met name de reiskosten relatief hoog. Hier komen dan ook nog de kosten voor de sportuitrusting bij. Sporters die voor deze vergoeding in aanmerking willen komen kunnen een aanvraagformulier bij de LSBS opvragen.
Telefoonnummer 0318-767010 of kijk op de website www.lsbs.nl.