Fietstocht voor het Hospice te Houten

Door: Kim Vugts

Op zaterdag 21 september jl. hadden een aantal leden van Goalball Vereniging Waalwijk, te weten: Sebastiaan, Pascal, Adriaan, Christa (vriendin van Sebastiaan) en Kim meegedaan aan een fietstocht van 70 kilometer ‘voor het goede doel’.

De opbrengst van de fiets(sponsor)tocht ging naar het Hospice te Houten.
Sebastiaans collega had vanuit zijn fietsclub vijf voorrijders geregeld om op vijf tandems te gaan rijden. Dus na wat geregel lukte het om vijf tandems bij elkaar te krijgen in Houten bij het afgesproken punt; het thuishonk van de fietsclub. Het was een prachtige zonnige en droge dag. Het was een mooie lange tocht met af en toe een pauze tussendoor. We hebben onderweg goede, soms diepgaande gesprekken gehad met onze voorrijders en ook een hoop lol gehad met elkaar! Iedereen heeft de fietstocht goed volgehouden en tot het einde toe volbracht; wauw, 70 kilometer… we waren best een beetje trots op onszelf. En onze voorrijders deden het super goed op de tandems. Aan het einde van de dag hadden we onder het genot van een hapje en drankje nog wat nagepraat en de conclusie was helder; we vonden zéker voor herhaling vatbaar!

Mijn dank gaat uit naar Sebastiaan; omdat hij ons gevraagd had om mee te fietsen. Ook William wil ik heel graag bedanken voor het vervoeren van Adriaan en mij plus drie tandems naar Houten v.v. En natuurlijk de voorrijders, dankjulliewel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *