Verenigingsuitje Klimmen

Op zaterdag 22 september 2012 stond het verenigingsuitje van Goalball Vereniging Waalwijk gepland. Met een groot gedeelte van de leden en vrijwilligers van onze club trokken we er weer op uit! Deze keer verzamelde we ’s middags bij de nieuwe trainingslocatie in Tilburg waar sommige mensen nog niet geweest waren. Na een lekkere kop koffie/thee met koek
gingen we op naar de activiteit van die middag.

Dit jaar stond er een sportieve activiteit op het programma waarin teambuilding en communicatie duidelijk naar voren kwamen! Bij Klimcentrum Neoliet in Tilburg zijn we 2 uur gaan wandklimmen. Na een deskundige uitleg door de medewerkers van het klimcentrum zijn we ons zelf gaan verdelen over de diverse klimwanden. Er was voor iedereen voldoende uitdaging waar de een voor een steile klimmuur ging nam de andere een muur met meer grip en minder steil oplopend. Voor degene die die middag niet mee konden klimmen door bijv. een blessure was er de mogelijkheid om degene die wel konden klimmen te zekeren. Op die manier was iedereen betrokken bij de activiteit.

Na deze twee intensieve uren klimmen gingen we met een voldaan gevoel met auto’s op naar Waalwijk. Bij Marcel van Beijnen thuis aangekomen, stond alles voor de BBQ al klaar. William Vugts had vooraf aangeboden om het vlees voor ons te bereiden op de BBQ. Met een lekker avondzonnetje, een sfeervol muziekje, lekker eten en gezellige praatjes onderling verliep de avond vlotjes voorbij. Nadat om 22.00 uur de eerste mensen naar huis gingen kwam de verenigingsdag tegen 22.30 uur toch echt tot een einde.

Het was een dag waar we met veel plezier op terugblikken!

Namens de activiteitencommissie,
Ilse Princée

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *